Laman

Rabu, 06 Juni 2012

Mutiara Keluarga

“Ngger, bocah bagus anaku lanang…ojo wedi golek’o pepadhange dalan…
Ora kendhat anggonku ngengudhang… duh bocah bagus anaku lanang…
Wong tuwomu dudu koyo royo… sing tak wariske dudu bondho donyo…
Sangumu mung isi pitutur.. muga dadi titah kang luhur…

Anakku lanang bagusing ati…
Ojo lali anggonmu memuji marang gusti kang murbeng dumadi…
Muga dadi padhange ati…
Urip ing donyo iku sedhelo… urip ing kono koyo samudro…

Mulo yo ngger… ojo wegah podho tetanen…
Ing kono mbesuk’e bakal panen…

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar